چهارشنبه ۰۱ فروردین ۰۳

شوهر بد دهن و عصبی

۴۲ بازديد
اولین و پر اهمیت ترین اشتباهی که اکثر اشخاص به آن دچار می‌شوند.

این می باشد که هنگامی که می‌خواهند به همسر خود بفهماند .

که فلان عمل یا برخوردش صحیح نمی باشد تلاش می‌کنند.

او را تحول و تغییر ببخشند نقطه به خاطر همین در این کار با شکست مواجه می شوند.

شوهر عصبانی و بددهن
پر اهمیت ترین کاری که باید انجام دهید این می باشد.
که دست از تغییر و تحول همسر خود بردارید.
به عبارت دیگر بهتر می باشد این حقیقت را قبول کنید.
که تنها یک چیز در دنیا تحت مدیریت شما می باشد .
و آن خودتان می باشید اینکه به چه صورت تفکر کنید.
به چه صورت به عمل کردن بپردازید .
و حتی به چه صورت احساس کنید‌.
همسر من در چه وقت هایی عصبانی خواهد شد .
و به احتمال فراوان به بدبینی می پردازد؟

بهتر می باشد که این را بدانید ما با هر شخصی که به ازدواج کردن بپردازیم.

آن شخص قطعاً خصوصیاتی دارا می باشد که از دیده ما دوست داشتنی نمی باشد.

تنها کاری که از دست ما در این رابطه این می‌باشد که آن خصوصیات را شناسایی کنیم.

و در صدد کنار آمدن با آنها و کنترل موقعیت داشته باشیم.

به این نکته توجه کنید که منظور از کنار آمدن تایید کردن آن برخورد نمی باشد.

بلکه منظور قبول کردن آن برخورد و تلاش در هماهنگ شدن با موضوع می باشد .

به صورتی که کمترین صدمه و بیشترین بهره نصیب تمام اعضای خانواده بشود.

مطالب و مقالات سایت “مشاوره ازدواج” توسط تیم تخصصی مشاوران و روانشناسان تهیه و پشتیبانی شده است.



دلیل عصبی بودن شوهر
به طور مثال امکان دارد هنگامی که همسرتان با بی پولی، مشکل ترافیک.
و همینطور مشکلات کاری و غیره خود مواجه می‌شود به عصبانی شدن می‌پردازد .
در چنین موقعیتی بهتر می باشد که عوامل به وجود آورنده عصبانیت را شناسایی کرد.
و برخورد خودتان را به صورتی تنظیم کنید .
که اول از عواملی که موجب آشکار شدن تنش می‌شود جلوگیری کنید.
دوم در موقعیت آشکار شدن تنش زمینه کم شدن آن را فراهم کنید.
از خودتان این را بپرسید که سهم من در ایجاد شدن موقعیت از عصبانیت .
و بدبینی به همسرم چقدر می باشد؟ به طور مثال نابلدی در طرز گفت و گو.
تداوم بحث در مواقع پرهیجان، انتقاد غیرمنصفانه و غیره؟

منبع:مشاوره ازدواج-شوهر بد دهن و عصبی
۰ ۰

برخوردهای موثر با نوجوان

۳۵ بازديد
اگر شما برای داشتن پیامد موثر برای نوجوانتان دچار مشکل شده اید، بدانید که شما تنها نیستید. بسیاری از والدین به من می گویند که به نظر می رسد که نمی توانند هیچ تاثیری بر روی نوجوانشان داشته باشند، و به نظر می رسد که انجام دادن کار درست برای نوجوان کار غیر ممکنی است. اگر شما یک نوجوان دارید، ممکن است حرکتاتی را نسبت به فرزندتان انجام داده باشید، بازی های ویدئویی اش را دور ریخته باشید، یا امتیازات رانندگی اش را برای ماه ها به حالت تعلیق در اورده باشید. ولی همانطور که جیمز لمان می گوید، شما نمی توانید کودکان را با رفتارهای قابل قبول تنبیه کنید – این عمل کارایی ندارد.
یک عمل موثر باید کودک را تشویق کند که رفتارش را تغییر دهد یا از قوانین خانه اطاعت کند، و در برخورد با افراد محترمانه برخورد کند. بنابراین اولین چیزی که شما نیاز دارید شناسایی رفتارهایی است که شما می خواهید که تغییر کنند. برای مثال، اگر کودکتان به گونه ای که شایسته است رفتار نمی کند، . به جای برخورد شدید و یا تنبیه، شما از او می خواهید که رفتار مناسبتری داشته باشد. حتی زمانی که کودکتان عصبی می شود و به چیزی ضربه می زند برای او دلیل بیاورید تا بتواند رفتار درست را تمرین کند- و خود کنترلی اش را قبل از اینکه امتیازی را از دست بدهد بهبود بخشد.
بگذارید بر طبق مطالب زیر برنامه ای برای تغییر رفتار ارائه کنیم:
• برخورد های موثر به رفتارهای پایه مربوط می شوند و وظیفه و زمان خاصی می برد.
• ارتباط با رفتارهای پایه بدین معنی است که برخوردهای شما باید با رفتارهایی که می خواهید کودکتان از تغییر دهد یا بهبود بخشد در ارتباط باشد.
• «وظایف خاص» بدین معنی است که برخی وظایف نیاز است که کودک انجام دهد، یا اینکه حل کردن مشکلات اساسی را تمرین کند. رفتارهای اساسی مانند شستن ظرف ها، جلسات تعیین شده، یا ناسزا نگفتن.
• «زمان خاص» بدین معنی است که زمان خاصی مورد نیاز است تا کودک رفتار خاصی را از خود نشان دهد.
بنابراین زمانی که کودک ناسزا می گوید از استفاده از لوازم الکترونیکش محروم می شود تا زمانی که به مدت ۲ دوساعت ناسزار نگوید دوباره می تواند از این وسایل استفاده کند. برخوردهای والدین با رفتار های کودکان گرده خورده و در ارتباط است- زمانی که او ناسزا می گوید او مجبور می شود که ناسزا نگفتن را تمرین کند و این رفتار بدش را متوقف سازد. این برخورد کار خاصی است- این کار لازم است تا کودک به وظایفش عمل کند و قسمتی از مغزش که مسئول خودکنترلی او می باشد را تقویت کند. اگر کودک از شما خواست که وسایلش را به او بازگردانید، او باید سعی کند که رفتار بهتر و مناسبتری داشته باشد. و مشخص کردن زمان برای این است که او بتواند به مدت دو ساعت خودش را کنترل کند، پس از آن کودک آزاد است تا از امتیازاتش استفاده کرده و هر کاری که تمایل به انجامش است را انجام دهد.
این مسئله که شما نمی توانید جلوی عصبانیت و ناامیدی کودک را بگیرید مسئله ی مهمی ااست، این رفتارها بخشی از انسان بودن است و شامل رفتارهای طبیعی انسان محسوب می شود. ولی شما می توانید کاری کنید که شیوه ی برخورد کودک با این نوع احساسات در او تغییر کند. شما می توانید از کودک انتظار داشته باشید که خودکنترلی را تمرین کند. هدف شما این می باشد که کودک لازم است که رفتارهای بهتر را برای طول مدت زمان خاصی تمرین کند و پس از اینکه او این کار را انجام داد امتیازاتش به او بازگردانده شود. بنابراین تمرین و اصلاح رفتار می تواند باعث بهبود و بازگشتن امتیازات به کودک شود.
اگر کودک به دلیل برخوردی که با او می شود عصبانی می شود و داد می زند، یا فکر می کند که چقدر این برخورد با او غیر منصفانه و ناعادلانه است، به او بگویید، «من می دانم که تو عصبانی هستی. داد زدن باعث نمی شود که چیزی را که می خواهی به تو برگردد. اول تو باید با عصبانیتت کنار بیایی و برای دو ساعت رفتارت را اصلاح کنی، بعد از ان تو می توانی لازم الکترونیکت را بگیری.» دلیل برخوردتان را زیاد برای او توضیح ندهید و جر و بحث نکنید، و تصمیمی که گرفته اید را توجیه نکنید. ممکن است کودک با خودش غرو لند کند، یا اینکه برای دوستانش متنی بفرستد که والدینش چقدر بد هستند، و ممکن است این کار مدت زمانی طول بکشد، ولی نهایتا کودکتان تصمیم می گیرد تا کارهایی را که از او خواسته شده است را تمرین کند تا وسایل الکترونیکش به او بازگردانده شود.


انتخاب برخورد
فکر کردن در مورد شیوه برخورد: شامل امتیازاتی می شود که کودک را تحریک می کنند. گرفتن و یا اعطا کردن امتیازات باعث می شود که در کودک انگیزه ای پیدا شود تا از قوانین خانه پیروی کند، حتی اگر کودک با آن قوانین موافق نباشد. برخورد با امتیازی که کودک شما از آن لذت می برد. و برای کودکان لذت بخش می باشد بازی های ویدئویی بسیار تحریک کننده می باشند، برخی از کودکان به این بازی ها اهمیت نمی دهند. ولی اگر این بازی برای کودک شما مهم باشد و گوشی موبایل را برای دو ساعت از او بگیرید این کار می تواند بر روی برخی از کودکان کارآمد و موثر باشد، ولی برخی از کودکان زمانی که این امتیاز از آنها گرفته می شود به سراغ سرگرمی دیگری می روند و زمانشان را پر می کنند. برای انتخاب روش مناسبی برای حذف امتیاز مناسب شما باید کودکتان را بشناسید. و بدانید که چه چیزی کودکتان را به هیجان می آورد و برای او لذت بخش است. چه چیزی را از کودک بگیریم که کودک واقعا از آن لذت می برد و نمی خواهد برای مدت زمانی کوتاه ان را از دست بدهد. برخی از والدین می گویند که گرفتن همه ی وسایل الکترونیک بسیار موثر زیرا زمانی که تنها بازی ویدئویی از کودک گرفته می شود او به سراغ کامپیوتر می رود و یا اینکه با تماشای تلویزیون خودش را سرگرم می کند.

منبع:مشاوره ازدواج-برخوردهای موثر با نوجوان
۰ ۰

آقایان! همسرانتان را فراموش نکنید!

۳۱ بازديد
برای با هم بودن وقت بگذارید. بسیاری از خانم ها و آقایانی که مدتی از ازدواج آنان می گذرد، از این موضوع گلایه داشته که بعد از ازدواج دیگر زمان قبل از ازدواج را برای همدیگر نگذاشته و بیشتر بر سر مسائل دیگر وقت می گذارند. در صورتی که این مسائل حاشیه ای واقعاً همانند نامش باید در حاشیه زندگی باشد و اصل زندگی همان همسر و خانوادتان می باشد و بقیه موارد برای راحتی آنان است. شما همواره برای همسرتان بهترین مرد دنیا بوده و هستید اما ممکن است گاهی این بهترین بودن کم و زیاد شود! پس بهتر است برای اینکه همواره ایده آل ترین شوهر برای همسرانتان باشید برای آنان وقت بگذارید، کار و دغدغه های خود را کنار گذاشته و دست از سر قبض و قسط های باقی مانده و شهریه مدرسه فرزندتان برداشته و با انجام فعالیت های زیر به همسرانتان نشان دهید که همواره مهمترین مسئله برای شما آنان هستند.

line-separator

یادتان نرود که همواره خانم ها مقدمترند. زندگی را از چشم همسرانتان ببینید و سعی کنید آنچه که آنان می خواهند را فراهم کنید در واقع از دید همسرتان زندگی کنید و ببینید آیا خودتان را قبول دارید یا نه! همواره لازم نیست که همسرانتان کارهای خانه را انجام دهند باور کنید هیچ مشکلی پدید نمی آید اگر شما هم کار خانه را انجام داده آشپزی کرده و بچه را بخوابانید. عذرخواهی کنید! در قبال اشتباهی که کردید مسئول بوده و از همسرتان عذرخواهی کنید این مسئله بسیار مهم بوده و جلوی مشکلات را می گیرد. بسیاری از زوجین به دلیل غرور زیاد از عذرخواهی امتناء کرده و در نهایت کارشان به طلاق می انجامد! پس یادتان نرود که غرورتان برای دیگران است شما برای همسرتان هیچ وقت نباید مغرور بوده و از آنان در برابر اشتباهتان عذرخواهی کنید. از همسرتان تشکر کنید برای اینکه هست، برای تلاش هایش در زندگی و برای اینکه گاهی اوقات بداخلاقی های شما را تحمل میکند.



line-separator

به خودتان نظم دهید و آن را در زندگی رعایت کنید. از ریخت و پاش کردن در خانه کاملاً خودداری کنید. برای با هم بودن زمان بگذارید به گردش بروید همانند زمانی که هنوز ازدواج نکرده و دوست و نامزد بوده اید. باور کنید این مسئله بسیار مهم است برای همسرانتان وقت بگذارید و برای شاد کردن آنان همه تلاش خود را انجام دهید. لازم نیست در همه تفریحات شما فرزندانتان هم حضور داشته باشند. به همسرانتان بفهمانید که هیچ چیز عوض نشده و شما همان پسر عاشق گذشته هستید. به تیپ خود رسیده و همیشه برای همسرتان آراسته و خوشتیپ باشید. در قبال تصمیمات خود مسئول بوده و تقصیر را گردن همسرتان نیاندازید به عنوان مثال اگر شما نمیتوانید به مهمانی شب جمعه ای که مادر و پدر خودتان ترتیب داده اند بروید، خودتان گوشی تلفن را برداشته و به آنها اطلاع دهید. همسرتان را وسط نیندازید و در واقع او را دلیل و مسئول نرفتن به مهمانی قرار ندهید.

منبع:مشاوره ازدواج-آقایان! همسرانتان را فراموش نکنید!
۰ ۰

طرف مورد نظرمان قصد ازدواج دارد؟ از کجا بفهمیم پسری قصد ازدواج با ما دارد

۳۲ بازديد
از کجا بفهمیم پسری قصد ازدواج با ما دارد؟ تشخیص اینکه پسری قصد ازدواج با شما دارد یا خیر، کار چندان آسانی نیست. مردان در ابراز احساسات خود معمولاً محتاط تر هستند و ممکن است نشانه های خود را به طور مستقیم نشان ندهند. با این حال، با توجه به برخی از رفتارها و نشانه ها، می توانید تا حدودی متوجه شوید که آیا او قصد رابطه پایدار با شما را دارد یا خیر.

رفتارهایی که نشان می دهد پسری قصد ازدواج دارد:
او به شما اهمیت می دهد و به شما احترام می گذارد.او همیشه در دسترس شماست و به حرف های شما گوش می دهد. او شما را به خانواده و دوستانش معرفی می کند و از شما به عنوان همسر آینده خود یاد می کند.
او آینده مشترکی را با شما می بیند.او در مورد آینده صحبت می کند و شما را در آن نقش می دهد. او می خواهد با شما ازدواج کند و خانواده تشکیل دهد.
او در مورد شما سرمایه گذاری می کند.او زمان و انرژی خود را برای شناختن شما صرف می کند. او می خواهد بداند که شما چه کسی هستید و چه چیزی می خواهید.
او به شما قول می دهد.او به شما قول می دهد که همیشه در کنار شما خواهد بود و از شما حمایت خواهد کرد.


روش های تشخیص قصد ازدواج پسری:
با او صحبت کنید.بهترین راه برای اینکه بفهمید او چه احساسی دارد، این است که مستقیماً از او بپرسید. به او بگویید که به او علاقه دارید و می خواهید بدانید که آیا او قصد ازدواج دارد یا خیر.
با خانواده و دوستانش صحبت کنید.آنها ممکن است بتوانند به شما اطلاعاتی در مورد او و قصدش بدهند.
به نشانه های زبان بدن او توجه کنید.مردان گاهی اوقات احساسات خود را با زبان بدن نشان می دهند. به نشانه هایی مانند تماس چشمی، لبخند زدن، و دست دادن توجه کنید.
بیان قصد ازدواج پسران به والدین

نکاتی برای تشخیص قصد ازدواج پسری:
عجله نکنید.تشخیص قصد ازدواج پسری ممکن است زمان ببرد. به نشانه های او توجه کنید و با او صحبت کنید تا بفهمید که او واقعاً چه احساسی دارد.
به خودتان اعتماد داشته باشید.اگر احساس می کنید که او قصد ازدواج با شما را ندارد، به خودتان احترام بگذارید و از او دور شوید.

منبع:مشاوره ازدواج-طرف مورد نظرمان قصد ازدواج دارد؟ از کجا بفهمیم پسری قصد ازدواج با ما دارد
۰ ۰

راز شادی در ارتباط زوجین

۳۴ بازديد
راز شادی در ارتباط زوجین چیست؟ ارتباط زوجین یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده میزان شادی و رضایتمندی از زندگی مشترک است. زوج‌هایی که ارتباط قوی و سالمی با یکدیگر دارند، از زندگی خود بیشتر لذت می‌برند و کمتر دچار مشکلات و اختلافات می‌شوند.

راز شادی در رابطه زوجین
در این مقاله به بررسی راز شادی در ارتباط زوجین می‌پردازیم.

ارتباط کلامی موثر
یکی از مهم‌ترین پایه‌های ارتباط زوجین، ارتباط کلامی موثر است. زوج‌هایی که به‌طور منظم و صادقانه با یکدیگر صحبت می‌کنند، بهتر می‌توانند نیازها و خواسته‌های یکدیگر را درک کنند. صحبت کردن در مورد مسائل مختلف زندگی، از جمله مسائل روزمره، احساسات، افکار، اهداف و آرزوها، می‌تواند به تقویت ارتباط زوجین کمک کند.

قدردانی و محبت
قدردانی و محبت از دیگر عوامل مهم در ایجاد ارتباط شاد و سالم بین زوجین است. زوج‌هایی که به یکدیگر محبت و قدردانی نشان می‌دهند، احساس امنیت و آرامش بیشتری در کنار یکدیگر دارند. قدردانی از همسر می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله گفتن کلمات محبت‌آمیز، انجام کارهای کوچک و محبت‌آمیز، و تحسین کردن همسر، انجام شود.

احترام و راز شادی در ارتباط زوجین
احترام از جمله پایه‌های اساسی هر رابطه سالم است. زوج‌هایی که به یکدیگر احترام می‌گذارند، با یکدیگر با مهربانی و ادب رفتار می‌کنند و نظرات یکدیگر را می‌پذیرند. احترام به همسر می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله گوش دادن به همسر، پذیرش تفاوت‌های همسر، و حمایت از همسر، انجام شود.

همدلی
همدلی به معنای درک احساسات و دیدگاه‌های همسر است. زوج‌هایی که با یکدیگر همدلی می‌کنند، بهتر می‌توانند یکدیگر را درک کنند و از یکدیگر حمایت کنند. همدلی می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله گوش دادن فعال به همسر، تلاش برای درک دیدگاه همسر، و حمایت از همسر در مواقع سخت، انجام شود.

تعهد
تعهد به معنای پایبند بودن به همسر و زندگی مشترک است. زوج‌هایی که به یکدیگر متعهد هستند، در سختی‌ها و خوشی‌ها در کنار یکدیگر می‌مانند و تلاش می‌کنند تا رابطه خود را حفظ کنند. تعهد می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله تلاش برای حل مشکلات، فداکاری برای همسر، و حمایت از همسر در مواقع سخت، انجام شود.



تفاهم | راز شادی در ارتباط زوجین
تفاهم به معنای داشتن دیدگاه‌های مشترک و توافق در مورد مسائل مختلف زندگی است. زوج‌هایی که با یکدیگر تفاهم دارند، بهتر می‌توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند و از زندگی مشترک خود لذت ببرند. تفاهم می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله صحبت کردن در مورد مسائل مختلف، تلاش برای یافتن راه‌حل‌های مشترک، و احترام به نظرات یکدیگر، انجام شود.

پذیرش
پذیرش به معنای قبول کردن همسر با تمام نقاط قوت و ضعف اوست. زوج‌هایی که یکدیگر را می‌پذیرند، از یکدیگر انتظارات غیرواقعی ندارند و تلاش می‌کنند تا با نقاط ضعف یکدیگر کنار بیایند. پذیرش می‌تواند به شکل‌های مختلفی، از جمله تمرکز بر نقاط قوت همسر، تلاش برای درک نقاط ضعف همسر، و حمایت از همسر در بهبود نقاط ضعف، انجام شود.

منبع:مشاوره ازدواج-راز شادی در ارتباط زوجین
۰ ۰

هدف خود از ازدواج را بشناسیم – هدف از ازدواج

۳۹ بازديد
اهداف و منظورهای خاص و متفاوتی از ازدواج وجود دارد که هرکدام می تواند عامل خوشبختی و تعهد و یا باعث جدایی و انزوا شود. اهداف یابد مشخص شده و اولویت بندی شده باشد و مهمترین هدف از ازدواج باید رسیدن به ارامش و رضایت از زندگی باشدو ازدواج هایی که به خاطر پول و ثروت و یا به خاطر فرار از خانواده و سختگیری ها و یا به دلیل غرایض جنسی صورت میپذیرد، سرانجام خوبی نداشته و به جدایی می انجامد.

ازدواج
ازدواج یکی از مهم‌ترین رویدادهای زندگی هر فرد است. این پیوند مقدس بین دو نفر، می‌تواند منجر به تشکیل یک خانواده شود و زندگی هر دو نفر را تحت تأثیر قرار دهد. اما هدف از ازدواج چیست و چرا ما ازدواج می‌کنیم؟

هدف از ازدواج
هدف از ازدواج می‌تواند از دیدگاه‌های مختلفی بررسی شود. از نظر اجتماعی، ازدواج یک نهاد مهم است که نقش مهمی در بقا و تداوم جامعه دارد. ازدواج باعث ایجاد خانواده می‌شود و خانواده‌ها هسته اصلی جامعه را تشکیل می‌دهند. از نظر فردی، ازدواج می‌تواند منجر به ایجاد احساس آرامش، امنیت و عشق شود. ازدواج همچنین می‌تواند به افراد کمک کند تا در زندگی مشترک، رشد و تکامل پیدا کنند.



دلایل ازدواج
دلایل مختلفی برای ازدواج وجود دارد. برخی از افراد به دلیل عشق و علاقه ازدواج می‌کنند. برخی دیگر به دلیل نیاز به همراهی و حمایت، ازدواج می‌کنند. برخی نیز به دلیل مسائل مالی، ازدواج می‌کنند.

هدف خود از ازدواج را بشناسیم
هدف خود از ازدواج را بشناسیم

چرا ازدواج می کنیم؟
پاسخ به این سوال، به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از دلایل ازدواج عبارتند از:

عشق و علاقه:عشق و علاقه یکی از مهم‌ترین دلایل ازدواج است. زوجینی که با عشق و علاقه ازدواج می‌کنند، شانس بیشتری برای داشتن یک زندگی مشترک موفق دارند.
نیاز به همراهی و حمایت:انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به همراهی و حمایت دارد. ازدواج می‌تواند نیاز به همراهی و حمایت را برطرف کند.

منبع:مشاوره ازدواج-هدف خود از ازدواج را بشناسیم – هدف از ازدواج
۰ ۰

ازدواج دانشجویی انتخابی مناسب

۳۷ بازديد
ازدواج دانشجویی یکی از موضوعاتی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. برخی از افراد معتقدند که ازدواج در دوران دانشجویی می‌تواند مزایای زیادی داشته باشد، در حالی که برخی دیگر معتقدند که معایب آن بیشتر از مزایاست. در این مقاله قصد داریم به بررسی فواید و معایب ازدواج دانشجویی بپردازیم.

فواید ازدواج دانشجویی
شناخت بیشتر:یکی از مهم‌ترین مزایای ازدواج دانشجویی این است که زوجین فرصت بیشتری برای شناخت یکدیگر دارند. آنها در طول دوران تحصیل در کنار یکدیگر هستند و می‌توانند در زمینه‌های مختلف با یکدیگر تعامل داشته باشند. این امر باعث می‌شود که زوجین شناخت بهتری از نقاط قوت و ضعف یکدیگر پیدا کنند.
حمایت عاطفی:ازدواج می‌تواند منبع مهمی از حمایت عاطفی برای افراد باشد. زوجین دانشجویی می‌توانند در طول دوران تحصیل از یکدیگر حمایت عاطفی کنند و این امر می‌تواند به آنها کمک کند تا استرس‌های تحصیلی را بهتر مدیریت کنند.
پایبندی به تحصیل:ازدواج می‌تواند باعث ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل شود. زوجین دانشجویی می‌خواهند برای همسر خود موفق باشند و این امر می‌تواند به آنها کمک کند تا با انگیزه بیشتری درس بخوانند.
آمادگی برای زندگی مشترک:ازدواج دانشجویی می‌تواند زوجین را برای زندگی مشترک آماده کند. آنها در طول دوران تحصیل با چالش‌های زندگی مشترک آشنا می‌شوند و می‌توانند مهارت‌های لازم برای حل مشکلات را بیاموزند.
معایب
افت تحصیلی:یکی از مهم‌ترین معایب ازدواج دانشجویی این است که می‌تواند باعث افت تحصیلی شود. زوجین دانشجویی ممکن است وقت کمتری برای درس خواندن داشته باشند و این امر می‌تواند به عملکرد تحصیلی آنها آسیب برساند.
اختلافات خانوادگی:ازدواج دانشجویی ممکن است باعث اختلافات خانوادگی شود. خانواده‌ها ممکن است با ازدواج زودهنگام فرزندان خود مخالف باشند و این امر می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در روابط خانوادگی شود.
**عدم ثبات مالی:‎‎ ازدواج دانشجویی ممکن است باعث ایجاد مشکلات مالی شود. زوجین دانشجویی ممکن است درآمد کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی مشترک نداشته باشند و این امر می‌تواند باعث ایجاد استرس و تنش در زندگی آنها شود.


راهکارهایی برای کاهش معایب
با توجه به معایب ازدواج دانشجویی، زوجین دانشجویی می‌توانند با اتخاذ برخی راهکارها، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. از جمله این راهکارها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

**برنامه‌ریزی دقیق برای زندگی مشترک:‎‎ زوجین دانشجویی باید قبل از ازدواج، برای زندگی مشترک خود برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند. آنها باید در مورد موضوعاتی مانند اشتغال، مسکن، تأمین مالی و مسائل تربیتی فرزندان با یکدیگر توافق کنند.
**مشاوره با افراد آگاه:‎‎ زوجین دانشجویی می‌توانند با مشاوره با افراد آگاه مانند مشاوران خانواده، از توصیه‌های آنها در زمینه ازدواج دانشجویی استفاده کنند.
**حمایت خانواده‌ها:‎‎ خانواده‌ها می‌توانند با حمایت از زوجین دانشجویی، به آنها کمک کنند تا مشکلات احتمالی را پشت سر بگذارند.
با اتخاذ این راهکارها، زوجین دانشجویی می‌توانند شانس موفقیت ازدواج خود را افزایش دهند.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج دانشجویی انتخابی مناسب
۰ ۰

سردی روابط در خانواده و رابطه آن با فرار فرزندان از خانه

۴۰ بازديد
سردی روابط در خانواده و رابطه آن با فرار فرزندان از خانه ارتباط دارد؟ خانواده واحد بنیادی جامعه است و نقش مهمی در رشد و پرورش فرزندان دارد. روابط گرم و صمیمی بین اعضای خانواده می تواند به فرزندان کمک کند تا احساس امنیت، حمایت و پذیرش داشته باشند. در مقابل، سردی روابط در خانواده می تواند منجر به مشکلات مختلفی برای فرزندان شود، از جمله فرار از خانه.

سردی روابط در خانواده
سردی روابط در خانواده به معنای فقدان محبت، ارتباط و حمایت بین اعضای خانواده است. این امر می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله:

اختلافات بین زوجین
طلاق یا جدایی
اعتیاد یکی از اعضای خانواده
بیماری های روانی
مشکلات اقتصادی
مشکلات فرهنگی

سردی روابط در خانواده

رابطه سردی روابط در خانواده با فرار فرزندان از خانه
فراری از خانه یک پدیده پیچیده است که دلایل مختلفی دارد. یکی از عوامل مهم فرار فرزندان از خانه، سردی روابط در خانواده است. فرزندانی که در خانواده هایی با روابط سرد و بی روح رشد می کنند، احساس تنهایی، بی ارزشی و ناامیدی می کنند. این امر می تواند آنها را به دنبال راه هایی برای فرار از این شرایط سوق دهد.

راهکارهای پیشگیری از فرار فرزندان از خانه
والدین می توانند با ایجاد روابط گرم و صمیمی با فرزندان خود، از بروز مشکلاتی مانند فرار از خانه پیشگیری کنند. در این راستا، والدین می توانند اقدامات زیر را انجام دهند:

زمان کافی را با فرزندان خود سپری کنند و به آنها توجه کنند.این امر می تواند شامل انجام فعالیت های مشترک، مانند بازی، صحبت کردن، یا صرف غذا با هم باشد.
با فرزندان خود ارتباط موثر برقرار کنند و به آنها گوش دهند. این امر به فرزندان کمک می کند تا احساس کنند مورد شنیده شدن و درک شدن قرار می گیرند(منبع).
به فرزندان خود محبت و حمایت نشان دهند.این امر می تواند شامل ابراز عشق، قدردانی، و حمایت از فرزندان باشد.
قوانین و انتظارات روشنی را برای فرزندان خود تعیین کنند و آنها را تشویق کنند تا آن ها را رعایت کنند.این امر به فرزندان کمک می کند تا احساس کنند امنیت و ثبات دارند.
در صورت بروز مشکلات بین خود، با آرامش و احترام با یکدیگر رفتار کنند.این امر به فرزندان می آموزد که چگونه با اختلافات به طور سازنده برخورد کنند.


مثال های عینی از سردی روابط در خانواده
والدینی که دائماً با یکدیگر مشاجره می کنند و در مقابل فرزندان خود دعوا می کنند.
والدینی که به فرزندان خود توجهی نمی کنند و زمان کافی را با آنها سپری نمی کنند.
والدینی که فرزندان خود را با یکدیگر مقایسه می کنند و به آنها احساس بی ارزشی می دهند.
والدینی که فرزندان خود را کنترل می کنند و به آنها اجازه استقلال نمی دهند.
والدینی که فرزندان خود را مورد آزار و اذیت قرار می دهند.
عواقب فرار فرزندان از خانه
فراری از خانه می تواند عواقب جدی برای فرزندان داشته باشد، از جمله:

خطرات جسمی و روانیفرزندان فراری ممکن است در معرض خشونت، سوء استفاده جنسی، و اعتیاد قرار گیرند. آنها همچنین ممکن است احساس تنهایی، اضطراب، و افسردگی کنند.
مشکلات تحصیلی و شغلیفرار از خانه می تواند بر تحصیل و شغل فرزندان تأثیر منفی بگذارد.
مشکلات اجتماعیفرزندان فراری ممکن است در معرض طرد اجتماعی و تبعیض قرار گیرند.

منبع:مشاوره ازدواج-سردی روابط در خانواده و رابطه آن با فرار فرزندان از خانه
۰ ۰

جورابها شما نشان دهنده نوع شخصیت شما

۳۴ بازديد
تست شخصیت شناسی از روی جوراب، یک روش سرگرم کننده و غیررسمی برای شناخت ویژگی های شخصیتی افراد است. در این تست، بر اساس عواملی مانند رنگ، طرح، جنس و اندازه جوراب، می توان به برخی از ویژگی های شخصیتی افراد پی برد.

شخصیت شناسی با جوراب!
شاید برایتان جالب و تعجب برانگیز باشد که به شما بگوییم جوراب ها شما در شخصیت شما و تشخیص آن بسیار موثر است! ؛گذشته از نظافت و سلامت پاها و برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های پوستی رنگ جوراب و ویژگی های آن تأثیر بسزایی در خلق و خوی شما دارند.

رنگ جوراب
رنگ جوراب یکی از مهم ترین عوامل در این تست است. هر رنگ جوراب، نشان دهنده ویژگی های خاصی از شخصیت فرد است. به عنوان مثال:

جوراب مشکی:نشان دهنده فردی محافظه کار، رسمی و قابل اعتماد است.
جوراب سفید:نشان دهنده فردی ساده، بی تکلف و راحت طلب است.
جوراب رنگی:نشان دهنده فردی خلاق، جسور و اجتماعی است.
جوراب طرح دار:نشان دهنده فردی منحصر به فرد، شاد و اهل خوشگذرانی است.
طرح جوراب
طرح جوراب نیز می تواند در این تست مورد توجه قرار گیرد. به عنوان مثال:

جوراب راه راه:نشان دهنده فردی منظم، دقیق و هدفمند است.
جوراب خال خالی:نشان دهنده فردی شاد، پرانرژی و عاشق زندگی است.
جوراب طرح دار:نشان دهنده فردی خلاق، جسور و اهل خوشگذرانی است.
جنس جوراب
جنس جوراب نیز می تواند در این تست مورد توجه قرار گیرد. به عنوان مثال:

جوراب پشمی:نشان دهنده فردی گرم و مهربان است.
جوراب نخی:نشان دهنده فردی ساده و بی تکلف است.
جوراب چرمی:نشان دهنده فردی شیک و خوش تیپ است.
اندازه جوراب
اندازه جوراب نیز می تواند در این تست مورد توجه قرار گیرد. به عنوان مثال:

جوراب خیلی بزرگ:نشان دهنده فردی بی توجه به ظاهر خود است.
جوراب خیلی کوچک:نشان دهنده فردی وسواسی و حساس است.
سایر عوامل
علاوه بر عوامل ذکر شده، عوامل دیگری نیز می توانند در این تست مورد توجه قرار گیرند. به عنوان مثال:

جوراب های کهنه و کثیف:نشان دهنده فردی بی توجه به خود و اطرافیان است.
جوراب های نامرتب:نشان دهنده فردی بی نظم و شلخته است.
جوراب های هماهنگ با لباس:نشان دهنده فردی خوش سلیقه و شیک پوش است.
جوراب های ضخیم و سفتی
بررسی ها نشان می دهند افرادی که از جوراب های ضخیم و سفتی استفاده می کنند اغلب افرادی بسیار حساس و زودرنج هستند که با کوچکترین مسائل واکنش شخصیتی و روحیشان را لو می دهند.



جوراب های نازک و کوتاه
افرادی که از جوراب های نازک و کوتاه با رنگ های شاد استفاده می کنند افراد بذله گو و شوخ طبعی هستند که در زندگی فقط بیشتر به دنبال برآورده شدن خواسته ها و نیازهای خود هستند.

رنگ های تیره
افرادی که رنگ های تیره، سرمه ای، مشکی برای جوراب های خود استفاده می کنند افرادی هستند که هر چند وقت یکبار دچار افسردگی می شوند و تلاش های زیادی را در زندگی برای گذراندن زندگی روزمره خود دارند این افراد افرادی مهربان هستند و اغلب در اجتماعی حضورهای پررنگی از خود نشان می دهند.

منبع:مشاوره ازدواج-جورابها شما نشان دهنده نوع شخصیت شما
۰ ۰

لجبازی و لجاجت بین همسران

۳۵ بازديد
مفهوم لجاجت
واژه ی لجاجت به مفهوم تکرار عمل و استمرار آن در صورتی است که مطابق میل و خواسته ی فرد نباشد، مثلا مردی دوست ندارد وقتی وارد منزل می شود همسر خود را با لباس و سر و وضع ژولیده ببیند، اما خانم پیوسته سر و وضع نامرتبی دارد و به خواسته ی شوهر توجهی نمی کند، یا خانمی دوست ندارد وقتی شوهر از بیرون وارد خانه می شود سریع به سراغ روزنامه خواندن یا تماشای تلویزیون برود بلکه می خواهد شوهرش دقایقی را به گوش سپردن و توجه کامل به حرف های او اختصاص دهد و گوش شنوا و مونسی برای درد دل های خانم باشد.

البته لازم به ذکر است که به اصرار، پافشاری و تکرار خواسته ای که مورد درخواست، احقاق حقی باشد لجاجت نمی گویند؛ به عنوان نمونه پافشاری بر انجام کار شایسته یا تاکید بر انجام ندادن عمل ناشایست، لج بازی و لجاجت نیست. لجاجت در واقع اصرار ورزیدن بر کار ناصحیح یا حرف اشتباه و به دور از منطق است که شخص مبتلا به آن پیوسته با بهانه جویی های مختلف در صدد لج بازی بر می آید.

علائم و آثار لجاجت
این صفت ناهنجار در شخصیت برخی از مردها و زن ها ابعاد گسترده ای دارد و به صورت متنوعی در اشخاص مبتلا، بروز و ظهور می کند.

برخی از علائم و آثار لجاجت عبارتند از:
الف) بدبینی و بی اعتمادی

لج بازی با دیگران در صورت تکرار و تداوم، رفته رفته شخص مبتلا را به سمت اختلال در نیروی شناخت سوق می دهد و در نهایت موجب بی اعتمادی او به دیگران می شود.

ب) پرخاشگری

یکی از آثار قطعی و اجتناب ناپذیر لجاجت، رفتار خشن و توأم با پرخاشگری است؛ زیرا شخص لجوج نسبت به دیگران احساسات منفی دارد و پیوسته در صدد تلافی و تخلیه ی احساسات منفی خود است. از این رو- به شکل ناخودآگاه – در معرض پرخاشگری و تهاجم لفظی قرار می گیرد.

پ) کاهش ابهت و احترام

لجاجت با دیگران کم کم شخصیت فرد لجوج را تنزل می دهد و سست می کند و در نتیجه ابهت شخص در نگاه اطرافیان کم رنگ می شود. از دیدگاه قرآن کریم هم، برخورد لجاجت آمیز و ایجاد نزاع با دیگران یکی از عوامل کم شدن قدرت و اقتدار انسان معرفی شده است.

«… و لاتنازعوا فتغشلوا و تذهب ریحکم…» (مسیر اختلاف و ستیزه جویی را برنگزینید تا نیروی شما سست شده و از نفوذتان کاسته شود.)

ت) سلب کنترل در گفتار و رفتار

لجاجت رذیله ای است که وقتی در شخصیت انسان جا پیدا می کند موجب از بین رفتن کنترل عقلانی و اندیشیدن صحیح می شود. در واقع لجاجت به منزله ی حجاب بزرگ و صخیمی بر اندیشه ی آدمی است و اجازه درست فکر کردن را به او نمی دهد. در تعبیر زیبا و گویای امام علی (ع) آمده است: «لا مرکب أجمع من اللجاج» (هیچ مرکبی سرکش تر از لجاجت نیست.)



با دقت در این جمله ی امام می توان فهمید که حین بروز لجاجت، انسان در واقع سوار بر مرکب افسار گریخته و بدون مهاری است که احتمال دارد صاحب خود را به سوی هر نوع مهلکه و آسیبی بکشاند.

ث) بی تدبیری (سوء مدیریت)ن

یکی دیگر از علائم آشکار لجاجت، از دست رفتن مدیریت و توان اداره ی امور زندگی به شکل صحیح است. در تعبیر شیوای امام علی علیه السلام می خوانیم: لیس لللجوج تدبیر» (انسان لج باز تدبیر ندارد). راز اصلی از دست رفتن تدبیر و مدیریت در شخص لجوج، انجام اعمالی است که برخلاف عقل اوست؛ به تعبیر دیگر لجاجت به شخص لجوج اجازه نمی دهد رفتار و گفتار حساب شده و عقلانی داشته باشد. از این رو فرد با پیروی از هوای نفس و غریزه ی انتقام جویی منفی طوری رفتار می کند و طوری حرف می زند که صرفا برنده ی میدان باشد و طرف مقابل خود را بیازارد و ناخشنود کند.

منبع:مشاوره ازدواج-لجبازی و لجاجت بین همسران
۰ ۰