پنجشنبه ۰۴ اردیبهشت ۰۴

با اين راهكارها، براي هميشه با كمرويي تان خداحافظي كنيد!

۲۱۲ بازديد

صحبت كردن در جمع و يا حضور در جمع هاي جديد براي تمامي افراد با حدي از استرس و نگراني همراه است ولي كمرويي چه زماني رخ مي دهد.
ممكن است مواجهه با اين موقعيت جديد، كمي نگران كننده باشد و ما را در معرض نوع خاصي از هيجان قرار دهد.
اما قرار گرفتن در جمع و يا مجبور شدن به صحبت در جمع براي برخي افراد با سطح بسيار بالاتري از استرس و نگراني همراه است.
آن ها ممكن است:
دست و پاي خود را گم كنند،دچار تپش قلب،لرزش دست،لرزش صدا،احساس تنگي نفس و اضطراب شديد شوندو آرزوي خلاص شدن هرچه سريع تر از آن موقعيت را داشته باشند.با اين راهكارها، براي هميشه با كمرويي تان خداحافظي كنيد!با اين راهكارها، براي هميشه با كمرويي تان خداحافظي كنيد!راهكارهايي براي غلبه بر اضطراب به هنگام حضور در جمعاگر شما نيز در هنگام قرار گرفتن در جمع هاي دوستانه، كلاسي، دانشگاهي و يا كاري چنين احساساتي را تجربه مي كنيد مي توانيم بگوييم با نوع خاصي از اضطراب به نام اضطراب اجتماعي درگير هستيد كه به آن كمرويي مي گويند.
تجربه ي اين اضطراب در طولاني مدت مي توانيد رنج آور، فرسوده كننده و بسيار آزاردهنده شود و شما را براي انزوا، گوشه گيري و افسردگي آماده كند.
بنابراين در اين مطلب قصد داريم تا شما را با راهكارهايي براي غلبه بر اضطراب به هنگام حضور در جمع آشنا كنيم.
خودتان را به خاطر احساس تان سرزنش نكنيد.افرادي كه چنيني حالاتي را تجربه مي كنند بيش از هر چيز از اين مساله واهمه دارند كه در ديد ديگران به عنوان فردي غير اجتماعي و يا كمرو جلوه كنند.
به همين دليل ممكن است بيش از حد به خودسرزنش مشغول شويد و خودتان را به دليل نداشتن مهارت كافي براي صحبت در جمع، سرزنش كنيد.

منبع: مشاوركو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-با اين راهكارها، براي هميشه با كمرويي تان خداحافظي كنيد!

کم رویی کودکان یک واقعیت رایج است که می‌تواند از سنین اولیه زندگی شروع شود و به طور معمول در دوره‌های مختلف رشد و توسعه کودکی و نوجوانی ادامه یابد. این موضوع ممکن است بسیاری از عوامل را شامل شود، از جمله اختلالات عاطفی و رفتاری، مشکلات خانوادگی، محیط زندگی غیرسالم، تحولات فیزیکی و روانی، و مسائل تحصیلی. کم رویی می‌تواند بر توانایی کودک در ارتباط با همسالان و افراد دیگر، مهارت‌های اجتماعی، عملکرد تحصیلی، و حتی اعتماد به نفس آن‌ها تأثیرگذار باشد. از این رو، شناخت علل و پیشگیری از کم رویی و ارائه حمایت و کمک به کودکان برای غلبه بر آن بسیار اهمیت دارد.

 

برای مقابله با کم رویی کودکان، اهمیت ارتباط و ارتباط موثر با آن‌ها بسیار ضروری است. این ارتباط می‌تواند شامل بهبود مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی، ایجاد فضای باز و پذیرش برای بیان احساسات و نیازهایشان، و ارائه حمایت و تشویق برای تلاش‌ها و دستاوردهایشان باشد. همچنین، ارتقاء خود آگاهی و فهم درست از وضعیت روانی و اجتماعی کودکان نیز به والدین و مربیان کمک می‌کند تا راه‌هایی موثرتر برای حمایت و کمک به آن‌ها در این زمینه پیدا کنند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.